logo

VISIONEN

PUSH är en skateboard-, konst- och musikscen i centrala Stockholm, Sverige. Vi fokuserar på livsglädje för alla, inte minst barns och ungas fysiska och känslomässiga hälsa genom att tillhandahålla en trygg plats där alla är välkomna.

Under 2019 initierade vår grundare, som också är mamma till tre unga vuxna, Lisa Thorén, konceptet PUSH som nu växer och efterfrågas av många. Med kärleken till skate, konst och musik ser vi fram emot att skapa fler PUSH. Fler mötesplatser behövs och vi är stolta över våra besökare och medlemmar som sprider livsglädje och skön vibe. 

PUSH SÖKER SAMARBETSPARTNERS

PUSH är inte statligt finansierat och vi söker alltid efter nya partners och sponsorer. Vill du eller ditt företag bli PUSH partner? Maila till info@pushsthlm.com och berätta kort om varför du skulle vilja samarbeta så kontaktar vi dig.

INNOVATION

Vi på PUSH älskar innovation och är öppna för nya idéer och fiffiga lösningar. Bland annat har ett flertal av våra brädor den smarta lösningen TIPtech som gör att du får en bättre pop i brädan och dessutom kan byta ut din nose och/eller tail med en reservdelsTIP när du vill få tillbaka brädans pop. Bättre både för miljön och plånboken att slippa köpa en helt ny bräda varje gång du får razortails. Helt enkelt innovationen TIPtech förbättrar känslan, och du har möjlighet att njuta ännu mer av skate.

HÅLLBARHET

Vår vision har alltid varit att göra skateboarding lika roligt och hållbart för alla människor, oavsett social status. Vi tycker det är en självklarhet att barn och ungdomar ska kunna ha kul och skatea utan att konstant behöva spendera pengar på ny utrustning. Skateare ska inte behöva vara fast med dålig utrustning utan borde ha möjlighet att njuta till fullo med bra brädor som alltid har bra pop. Efter mycket forskning har en teknologi utvecklats som inte bara förbättrar brädans livslängd, utan också dess prestanda. Innovationen TIPtech förbättrar känslan, och du har möjlighet att njuta ännu mer av skate.

PUSH WEBSHOP
logo
©DOWNSTREETUP AB
KONTAKTINFO@PUSHSTHLM.COM
Svevägen 17, Hötorgets tunnelbana, uppgång
Sergelgatan (T-baneplanet)
111 57 STOCKHOLM
CREATED & DESIGNED BY