Efter 500 succédagar flyttar PUSH.
Läs mer

VISIONEN

I varje skatepark runt om i världen finner man idag samma slitna brädor som man gjorde för 30 år sedan. Ingenting har förändrats och brädorna går fortfarande sönder snabbare än man hinner vänja sig vid dem. Fram tills nu var det enda man kunde göra att antingen bita ihop och köra på sin slitna skateboard, eller att köpa en ny som man visste skulle gå sönder minst lika snabbt.

IDÉN

Som passionerade skejtare ansåg vi på
Performance Sk8 att detta var ett problem som man var tvungen att lösa för att inte bara lyfta, utan även bredda
intresset för skate.

INNOVATIONEN

Efter mycket forskning har utvecklat en teknologi som inte bara förbättrar brädans livslängd, utan också dess prestanda. Namnet på innovationen är TIP Technology och den har gjort det möjligt för oss att förbättra känslan av skateboarding, utan att öka priset.

PRODUKTEN

Vår vision har alltid varit att göra skateboarding lika roligt och hållbart för alla människor, oavsett social status. Vi tycker det är en självklarhet att barn och ungdomar ska kunna ha kul och skatea utan att konstant behöva spendera pengar på ny utrustning. Skateare ska inte behöva vara fast med dålig utrustning utan borde ha möjlighet att njuta till fullo med bra brädor som alltid har bra pop.

PERFORMANCESK8.COM
©DOWNSTREETUP AB
KONTAKTINFO@PUSHSTHLM.COM
HAMNGATAN 37
111 53 STOCKHOLM
CREATED & DESIGNED BY