Efter 500 succédagar flyttar PUSH.
Läs mer

Efter 500 succédagar flyttar PUSH från Gallerian


Söker nya lokaler
i Stockholm city att
flytta in i till vintern 2021/22

Under hösten 2019 öppnade PUSH en urban mötesplats på övervåningen i Gallerian. Det som var tänkt som ett Pop-Up koncept under 300 dagar blev så lyckat att man i stället stannade 500 dagar.

Nu är det dags för PUSH att lämna Gallerian. Söndagen den 28 mars är sista dagen för verksamheten.

- PUSH blev ett väldigt populärt ställe och vi är glada att de ville stanna kvar hos oss längre än planerat. Gallerian har gått från traditionell handelsplats till social mötesplats där PUSH har spelat en stor roll, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

PUSH är en plats där besökarna haft möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik, lyssna på föreläsningar samt träffa spännande varumärken. Nu ska ytan förberedas för nya hyresgäster och PUSH rör sig ut vidare i Stockholm.

- Det har varit 500 väldigt lyckade dagar i Gallerian där vi fått chansen att träffa många spännande gäster, så väl unga som äldre. PUSH har öppet fram till sista söndagen i mars så passa på att besöka oss nu innan vi förhoppningsvis möts i en annan handelsplats redan hösten 2021, säger Lisa Thorén, en av initiativtagarna till PUSH.

Söker nya lokaler i Stockholm city

Kontakta oss nedan med förslag!

Tack! Ditt meddelande har skickats!
Fälten markerade mer en stjärna (*) är obligatoriska. Fyll i dessa innan du skickar ditt meddelande.
logo
©DOWNSTREETUP AB
KONTAKTINFO@PUSHSTHLM.COM
Svevägen 17, Hötorgets tunnelbana, uppgång
Sergelgatan (T-baneplanet)
111 57 STOCKHOLM
CREATED & DESIGNED BY