Efter 500 succédagar flyttar PUSH.
Läs mer

Att beskriva PUSH för någon som aldrig varit där är lite som att beskriva smaken på en maträtt för någon som aldrig provat den. Hur mycket man än försöker, kommer man till slut inse att upplevelsen inte riktigt går att förklara. På grund av detta har vi gjort det till en vana att uppmana folk som frågar vad vi håller på med, att komma och besöka den fysiska lokalen. För er som dock känner att ni varken har tid eller ork för detta, kommer vi nedan att försöka beskriva platsen i textformat.

GRUNDEN

Om vi var tvungna att beskriva PUSH med ett ord, skulle det ordet vara ”mötesplats”. Vi vill ingenting hellre än att alla individer som besöker vår lokal ska kunna lägga sina olikheter åt sidan och, för i alla fall en stund, enas under gemensamma intressen. I en allt mer splittrat värld hoppas vi kunna ge även de mest isolerade chansen att få uppleva känslan av gemenskap.

LOKALEN

Vår lokal är för närvarande 1000 m² och kan hittas en våning upp i gallerian. Ytan består i nuläget av en fantastisk skatebowl, en luftig streetskateyta, pop-up-butiker, samt ett hangout spot med soffor och bord som blickar ut över en av Stockholms bästa vyer. Under de kommande månaderna planerar vi även att fylla ut lokalen med ännu fler innovativa aktiviteter, så håll utkik!

AKTIVITETER

Utöver våra dagliga aktiviteter arrangerar vi även en hel del andra evenemang såsom konserter, föreläsningar, workshops, fundraisers, networking-tillfällen, tävlingar, livepodcasts samt lite större öppna events som Stockholm Sneaker Convention. För er som vill hållas uppdaterade kring framtida evenemang publicerar vi regelbundet information på vår hemsida och sociala medier.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA
DIG ATT HITTA PÅ PUSH?

Om du blickar in genom vårt fönster under en vanlig dag, kommer dina ögon mötas av diverse individer som alla har olika anledningar till att vara här. Till höger kanske du ser en bestämd flicka som försöker landa tricket hon tränat på i veckor, medan en glad och sprallig pojke precis upptäcker sin kärlek för skating. Till vänster finner du kanske ett gäng muntra tonåringar som är mitt uppe i en diskussion om livet, medan en ung pojke på 10 år testar sina första sneakers. Rakt fram, bara någon meter från glaset, urskiljer du kanske silhuetten av en ung kvinna som njuter av utsikten, medan hennes kollega hämtar dem varsin kopp kaffe. Tittar du dock riktigt noga, längst bort i det högra hörnet, kanske du till och med har turen att finna pojken som kom hit alldeles ensam, pratandes med en nyfunnen vän.

Så för att svara på vad du kan eller inte kan finna när du besöker vår lokal måste vi ställa en simpel fråga:

Vad letar du efter?

©DOWNSTREETUP AB
KONTAKTINFO@PUSHSTHLM.COM
HAMNGATAN 37
111 53 STOCKHOLM
CREATED & DESIGNED BY